FESZESÍTŐ LUXUS ÁPOLÁS ÉRETT BŐRRE

A feszesítő bőröregedés-csökkentő termékcsalád erősíti a bőrt 40 éves kortól és láthatóan csökkenti a ráncokat. A gyémántok és proteinek kapcsolatán alapuló tulajdonságok lassítják a bőröregedést és erősítik a sejtvédő-mechanizmust.

A termékcsalád tagjai:
nappali krém · éjszakai krém · 2 az 1-ben szemkörnyékápoló és maszk

Az LR a jól beváltat egységesíti az innovatívval. Nagy hangsúlyt fektettünk az értékes receptúra kifejlesztésére, az eredmény pedig a Beauty Diamonds lett. A gyémántok értékesek és exkluzívak, a luxus ékszereket nemesítik, az LR pedig az ápolásban használja őket.

CÉLCSOPORT
Nőknek 40 éves kortól, akik…
… rugalmasabb bőrre vágynak
… feszesebb kontúrokra vágynak
… hidratált és táplált bőrre vágynak
… természetesen rózsaszín bőrtónusra vágynak

HATÉKONYSÁG
Fedd fel a szépséged! A feszesítő bőröregedés-csökkentő ápolás a hatóanyag-szállító rendszerrel erősíti a bőrt, csökkenti a ráncokat és hangsúlyozza az arcbőr kontúrjait – a jobb bőrsűrűségért, a feszesebb kontúrokért, a hidratált és táplált bőrért. A gyémántok tulajdonságai inspirálták és proteinekkel kombinálva lassítja a bőröregedés folyamatait, valamint stimulálja a sejtvédő mechanizmusokat.
A legjobb eredményekért a termékcsalád tagjainak használatát a bőröregedés-csökkentő fejjel ajánljuk.

INFORMÁCIÓ A HATÓANYAGOKRÓL
A hatóanyag-szállító rendszert a Beauty Diamonds termékcsalád minden tagjában alkalmazzuk, ami megfelel a 40 évnél idősebb nők bőrigényeinek. A kapszulába zárt hatóanyag csökkenti a ráncokat és a ráncok mélységét.
A Beauty Diamonds termékcsaládot a gyémántok tulajdonságai inspirálták és proteinekkel kombinálva lassítja a bőröregedés folyamatait, valamint stimulálja a sejtvédő mechanizmusokat.