Amikor elkezdi az LR Health & Beauty szolgáltatást, a garantált jövedelem programon (Fast Track) keresztül lehetősége van 80.000-800.000 Ft garantált bevételre havonta, egy teljes éven keresztül. Minden új partner részt vesz a (Fast Track) programban, beleértve Önt is. A jövőben minden olyan partnerednek, aki veled szeretne indulni, ugyanilyen lehetősége lesz (csatlakozni a programhoz). Ez hatalmas ösztönzést jelent a karrierjének elindításához. Hozz létre saját professzionális csapatot olyan emberekből, akikről tudod, hogy csábítónak találják ezt a fajta bevételt, és segítik őket a sikerben.

Az első szinten a bevételed 80.000ft, a másodikon 320.000ft, a harmadikon  640.000ft negyedik pedig 800.000ft! További részletekért lépjen kapcsolatba velem.
Csatlakozzunk az Instagramon vagy a Facebookon , és csináljunk egy rövid videohívást, hogy személyesen is megismerhessük egymást, és további információkkal szolgálhassunk.

Hogyan kezdjen el partnerként velünk

Az LR Health & Beauty használatának megkezdéséhez az alábbi három felszerelési csomag egyikét kell választania. Minden csomag a szabad termékválasztáson alapul, minimum 19.990Ft rendelés esetén közvetlenül nagykereskedelmi áron. Válassza ki azokat a termékeket, amelyek megfelelnek személyes igényeinek, és próbálja ki őket, és érezze azt a bizalmat, amelyre szüksége van a minőségükkel kapcsolatban. Ezután adja hozzá a kívánt felszereltségi szintet, és kezdje el. Az első pillanattól és az út minden lépésétől veled leszünk, amíg meg nem érzi azt az önbizalmat, amelyre szüksége van ahhoz, hogy önállóan tegyen lépéseket.

3. felszereltségi szint: Termékek és berendezések 421 € / 2. felszerelési szint: Termékek és felszerelés 199 € / 1. felszerelési szint: Felszereltség nélküli termékek 99 € Mindhárom csomaggal pontosan ugyanazok a lehetőségek. Az ár attól függően változik, hogy milyen anyagot szeretne vásárolni, kivéve a választott termékeket.

Találja meg az Önnek legmegfelelőbb kezdőcsomagot