fbpx

Fedezd fel új termékeinket: Pro12+ kapszula, Liver support kapszula és a Health Mission a Metabolikus kúra az innovatív megoldás

LR Health & Beauty - Egészséges életmód és minőségi termékek

Nagy örömmel szeretnénk bejelenteni, hogy új termékekkel bővült kínálatunk:
PRO 12+ KAPSZULA, a bélflóra hatékony támogatója és Liver Support kapszula, a máj védelméért.

PRO 12+ KAPSZULA

A baktériumkészítmények új generációja, mely háromszoros TRIPLEBIOTIC komplex-szel támogatja a bélrendszert.
1. PREBIOTIKUM
A frukto-oligoszacharidok – rostok – gondoskodnak arról, hogy a baktériumok jól érezzék magukat a bélrendszerben.
2. BAKTÉRIUMOK
Kapszulánként 1 milliárd baktérium, 12 különböző baktériumtörzsből, a bélflóra felépítéséért és támogatásáért.
3. POSZTBIOTIKUM
Szabadalmaztatott posztbiotikus prolaktin hatóanyagot tartalmaz. Segít, hogy a kórokozók és a toxikus anyagok távozzanak a szervezetből.

Bővebb információt a kapszuláról itt találsz:
PRO 12+ KAPSZULA szórólap

LIVER SUPPORT KAPSZULA

Háromszoros hatékonyság
1. Támogatja a szervezet tápanyagellátását szénhidrátokkal, fehérjékkel és zsírokkal, valamint segíti a vitaminok (A, D, B12) és ásványi anyagok (vas, réz, cink, szelén) raktározását.
2. Támogatja a felesleges anyagok elszállítását, bomlását, csoportosítását és kiválasztását.
3. Támogatja a sejtek védelmét az oxidatív stresszel szemben az anyagcsere-folyamatok és a méregtelenítés által.

Bővebb információt a kapszuláról itt találsz:
LIVER SUPPORT KAPSZULA szórólap

EGÉSZSÉG? LEHETSÉGES KÜLDETÉS!

Egészség – gyakran nem veszünk róla tudomást, csak tudjuk, hogy létezik. Pedig az egészség egy kapaszkodó, egy életstílus, egy tudatos döntés, hogy figyelünk a testünkre. A modern életvitel terhei egyre sokasodnak: tápanyagszegény étrend, élvezeti szerek, környezeti terhelés, kevés mozgás, nagy nyomás…

Ez mind stresszt idéz elő a szervezetben, ami így kibillen az egyensúlyából. Ha ez az állapot hosszabb ideig fennáll, azt megszenvedi az anyagcsere, az energiaellátás (életminőség), végül pedig az egészségünk is.
Ezeknek a terheléseknek az egyensúlyban tartása a Health Mission programunk célja. Az egészség és az életminőség nagyban függ attól, hogy az anyagcserében részt vevő szervek – bélrendszer, máj és sejtek – védve vannak, működőképesek és megfelelően ellátottak. Támogasd a szervezeted hatékonyan a Health Mission által, hogy sikeresen leküzdhesd a mindennapok kihívásait, az egyensúly megmaradjon és újra fitt és életerős legyél. Az életed, az egészséged fontos érték.

Sokat tehetsz érte!
Az egészség legyen az életstílusunk!

A kifinomult Health Mission Metabolikus Kúra bél-, máj- és sejtanyagcsere-kúránk holisztikus megoldást kínál az egészség támogatására a termékek optimálisan harmonizált kombinációjával. Egészségünk alapja ugyanis anyagcserénk egyedülálló képessége, hogy értékes tápanyagokat szívjon fel és tegyen hasznosíthatóvá szervezetünk számára.

Az anyagcsere életünk alapja, szabályozza a szervezetünkben a szállítást, valamint a kémiai vegyületek felépítését és lebontását. A bélrendszer, a máj és a sejtek anyagcseréje tehát állandó kölcsönhatásban áll egymással.
Intenzív 3 hónapos Metabolikus Kúra programunk tökéletesen alkalmas arra, hogy újra egyensúlyba hozd szervezeted és anyagcseréd.

Intenzív Health Mission 3 hónapos Metabolikus Kúra programunk visszahozza szervezeted anyagcseréjét az egyensúlyba. A 3 hónapos kúra egyben kerül kiszállításra és az alábbiakat tartalmazza:

•9 x Aloe vera ivógél(választható 1 féle Aloe vera ivógéllel)
•3 x Pro Balance tabletta
•3 x Colostrum Compact kapszula
•3 x Pro 12+ kapszula
•3 x Liver Supportkapszula
+ AJÁNDÉK Pro Balance pH tesztcsík
+ AJÁNDÉK Kapszulatartó
+ AJÁNDÉK Health Mission brosúra

A kiegyensúlyozott anyagcsere hosszú távú biztosítása érdekében a program befejezése után, azaz a 3 hónap után, tehát a 4. hónaptól igényt tarthatsz az Aloe Vera ivógél és Pro Balance tabletta egészségprogramunkra az előfizetés részeként, amit házhoz szállítunk.

Bővebb információt a metabolikus kúráról itt találsz:
HEALTH MISSION METABOLIKUS KÚRA brosúra

Íme egy rövid útmutató a kúrához:

A Te egészséged – A Te Egészség Küldetésed