[:sr]
LR aloe vera gel za pice med

Aloe vera gel za piće sa medom

 • 90% čist aloe vera gel
 • 9% meda
 • 75% vitamina C u jednoj dnevnoj dozi
 • Pomaže normalan rad metabolizma
 • Doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog i imunog sistema
 • Jedini aloe vera gel za piće na tržištu sa pečatom kvaliteta Fresenius Instituta
 • Kvalitet garantuje Međunarodni Aloe Naučni Savet (IASC) putem redovnih kontrola kvaliteta

Malo ima težih stvari od objedinjavanja vrednih sastojaka aloe vere. Do sada je oko 200 aktivnih supstanci identifikovano u aloe veri (barbadensis miller). Jedan od najvažnijih sastojaka listova aloe vera jeste acemannan, koji pripada muko-polisaharidima i nalazi se u semenu ćelija. Korisni efekti acemannana dolaze do izražaja u kombinaciji sa drugim sastojcima aloe vere. Aloe vera gel za piće je poznat po svojoj kombinaciji više od stotinu jedinstvenih sastojaka. Recept sadrži cvetni med koji se ne koristi samo za poboljšanje ukusa, već i za poboljšanje kvaliteta.
Pozitivan efekat cvetnog meda odavno je poznat.
Čist aloe vera gel 90% sadrži 9% cvetnog meda i vitamina C, koji dopunjuju i podržavaju dejstvo aloe vere. Posebno nežna obrada pruža najbolji aloe vera gel bez alojina.

Savet:
Napravi koktel od Aloe vera gela za piće i voćnih sokova ili dodaj u jutarnji shake miks!

Uputstvo za konzumiranje: 30 ml/dnevno

Vita Active

 • Sveobuhvatna vitaminska nega sa povrćem i voćem
 • Ne sadrži konzervans i boje
 • Obezbeđuje dnevni unos vitamina D 200%
 • 10 vitamin 100%-a:

D-vitamin
E-vitamin
B1-vitamin (tiamin)
B2-vitamin (riboflavin)
B3-vitamin (niacin)
B5-vitamin (pantoten kiselina)
B6-vitamin
B7-vitamin (biotin)
B9-vitamin (folna kiselina)
B12-vitamin

Aktivne supstance Vita Active-a su šareno voće i povrće koje u velikoj meri sadrže prirodna biljna jedinjenja, karotenoid, polifenol i vredni antocijanin.
Pored toga, sadrže vitamine B1, B2, B6, biotin, folnu kiselinu, vitamine C, E i K, minerale, mikroelemente (natrijum, kalijum, magnezijum, kalcijum, mangan, gvožđe, bakar, cink, fosfor, jod, selen). Ova prirodna biljna jedinjenja imaju važnu ulogu u obnavljanju ćelija, jačaju imunološki sistem i pomožu u neutralizaciji slobodnih radikala.  Jačaju sopstveni odbrambeni sistem organizma, da se osećamo svežije, energičnije, za veću otpornost našeg organizma.

Savet:
Pomešaj sa jogurtom ili muslijem! Konzumiraj kao sok!

Uputstvo za konzumiranje: 5 ml/dnevno

Lr Colostrum Direct

Colostrum Direct

 • Visok kvalitet
 • Nemasan
 • Bez kazeina
 • Nije pasterizovan
 • Ne sadrži ostatke antibiotika
 • Bez anaboličkih androgenih steroida
 • Bez dodatka boje
 • Bez dodatka konzervansa
 • Sa pečatom kvaliteta Fresinius Instituta

Colostrum je neuporediv sa drugim proizvodima na tržištu – jer je njegova vrednost u važnim sastojcima, i on ne sadrži toksine. Colostrum je supstanca koja je u prirodi apsolutno jedinstvena – sadrži imunoglobulin, aminokiseline i materije za rast, koji podržavaju zdrav razvoj i ravnotežu organizma. Colostrum od krava biološki sadrži slične proteine koji se mogu naći i u imunološkim materijama ljudske krvi, međutim, u 40 puta većoj koncentraciji . Visok sadržaj imunoglobulina efikasno podržava imunološki sistem organizma. Colostrum sadrži takva virusna antitela koja napadaju virusne patogene. Sadrži veliki broj antivirusnih aktivnih supstanci sa širokim spektrom delovanja. Colostrum sadrži jedan veoma specifičan enzim telomeraze koji stručnjaci nazivaju i “večni životni enzim”. Tokom deljenja ćelija, štiti ćelije i tako produžava njihov životni vek. Kolostrum je jedina poznata supstanca koja sadrži enzim telomeraze.

Savet:
Ukoliko su se već pojavili prvi znaci bolesti, povećaj doze detetu. U prvom mesecu poruči još jedan Colostrum za ekstra imunološki udar!

Uputstvo za konzumiranje: mesec: 8 ml/ dnevno, kasnije: 4 ml/dnevno 

“Snaga Turbokid-a krije se u sinergiji njegovih sastojaka. Ćelije organizma, tako i imunske ćıelije, dobijaju sve mikro-hranljive materije od Aloe vera gela za piće i Vita Active-a, što je za neophodno za njihov rad i održavanje nivoa energije, dok antitela koja se nalaze u Colostrum-u pružaju direktnu zaštitu od spoljašnjih štetnih udara.

Dr Gulyás Tamás, lekar,
savetnik načina života

Sredinom leta prošle godine prvi put smo probali proizvod Colostrum Direct. Vrlo bolne afte u ustima mog sina su potpuno nestale za tri dana. Pored toga, ekcemi (atopijski dermatitis), sa veoma ružnim simptomima, potpuno su nestali nakon tri nedelje, i od tada moj sin nema simptoma. Čak je kod sina i mene potpuno nestala alergija na ambroziju, iako sam 30 godina bila alergična! Od septembra, svo troje naše deca stalno piju alo vera gel za piće sa medom i Vita Active. Mesecima ni jedan dan nisu zbog bolesti nedostajali u vrtiću. Kada su nešto u januaru i dobili (kašalj, povraćanje, visoka. temperatura), Colostrum Direct u visokim dozama je pomogao i bolest im je skraćena na svega jedan dan.
U vrtiću se čude kako deca ništa nisu pokupila od bolesti.
Zahvaljujućıi LR proizvodima!

Tóth Judit, Debrecen

Kao majka dvoje dece, važno mi je zdravlje moje porodice i dece. Dugo sam tražila dobar vitamin i proizvod za jačanje imuniteta, kada sam pronašla LR proizvode. Kao biolog i neko ko se bavi osiguranjem kvaliteta, bilo mi je važno da svojoj  porodici osiguram pouzdane i visoko kvalitetne proizvode. Sigurna sam da će LR proizvodi da ispune sva moja očekivanja. Od kada smo upoznali LR proizvode, svakodnevno koristimo Aloe vera gel za piće sa medom. Ponekad, u jutarnjoj jurnjavi zaboravim da ga dam svom sinu, ali tada on sam traži. Izvadi ga iz frižidera i traži svoj “deo” 🙂 Osim gela za piće, koristimo i Colostrum u vidu kure (septembar  i januar) i kada vidim da je bolest već na pragu. Tokom zimskog i jesenjeg perioda koristimo Vita Active, koji je prvo pio razblažen, ali sada ga popije bez problema uz gel za pićıe.

Faragóné Ungvári Erika, Debrecen

Vita Active smo isprobali sa polaskom u vrtićı, pre toga nismo koristili ništa, nije bilo bolesti do tada. Međutim, u okruženju vrtića se sve promenilo. Brzo sam počela da pretražujem u svetu vitamina, ko šta koristi. Za mene je važno da moje dete konzumira prirodne vitamine. Tada sam pronašla LR i Vita Active. Veoma mi se dopao, prirodan je, u njemu ima mnogo vitamina i ukusan je! Sa sinom smo nakon četiri nedelje kašljanja isprobali Colostrum. Do tada je popio mnogo lekova i antibiotika. Davala sam mu tokom dva dana, na svakih 2-3 sata, u zavisnosti od ritma spavanja, i za mene je bilo neverovatno da je nakon dva dana on bio dobro! Kada se moja ćerka razbolela, odmah sam joj počela davati Colostrum sa povišenim dozama, posle vrtića, do uveče. Davala sam joj danima i uspeli smo bez pauze da redovno pohađamo vrtić.
Moja deca svakodnevno konzumiraju Aloe vera gel za piće sa medom. Generalno, gel dobijaju za svakodnevno jačanje imunološkog sistema, kao i zbog vitamina i minerala koje sadrži.

Baginé Tóth Anita, Debrecen
[:hu]

Turbokid immunerősítés gyereknek

Enyém a vár, tiéd a lekvár! Influenza vagy megfázás? Turbokid immunerősítés gyerekeknek.

Kimeríthetetlen energia, kék-zöld foltok, kisebb-nagyobb sebek és megállíthatatlan növekedés!

Ez jellemző minden egészséges csemetére! A gyerekkor velejárói azonban azok az átmeneti nyavalyák is, melyet galád vírusok és baktériumok okoznak. A Turbokid gyerekekre szabott immunerősítő csomagja úgy védi meg a lurkót a támadásoktól, mint egy erős vár!

Állítsd hadrendbe a csapatot, legyen csemetéd a várkapitány!

Ismerd meg a Turbokid immunerősítőt gyerekeknek!

Saját egészséged mellett neked is a szeretteid épsége a legfontosabb? Te is elvesztél már a gyerekeknek szánt étrendkiegészítők rengetegében? Természetes megoldásra vágysz? Influenza szezon fenyeget vagy megfázás van kilátásban?
Ismerd meg a Turbokid immunerősítőt gyerekeknek!
 
A Turbokid megoldáscsomag titka három összetevőjének kombinált alkalmazása. Az Aloe vera mézes ivógél, a Colostrum Direct és a Vita Active együttese minden mikrotápanyagot biztosít a szervezet számára és védelmet nyújt a külső kórokozók ellen.
 
A Turbokid megoldáscsomag termékeinek hosszú távú, kúraszerű alkalmazásával a gyerekek immunrendszere megerősödik és kialakul az ideális védelmi rendszer.

A Turbokidet minden gyereknek javasoljuk az immunrendszer felvértezésére, de fogyasztása különösen ajánlott a bölcsőde, az óvoda vagy az iskola kezdése előtt, ill.etve az influenza szezon elött 1-2 hónappal.

LR aloe vera gel za pice med

Aloe vera mézes ivógél

 • 90% tiszta aloe vera gél
 • 9% méz
 • 75% C-vitamin 1 napiadagban
 • Segíti a normál anyagcserét
 • Hozzájárul az idegrendszer és az ummunrendszer normál működéséhez
 • Az egyetlen aloe vera ivógél a poacon a Fresenius Intézet minősítő pecsétjével
 • A minőséget a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács (IASC) rendszeres ellenőrzései garantálják

Ezidáig az aloe növényben, konkrétan a Barbadensis millerben kb. 200 hatóanyagot azonosítottak. Az Aloe vera ivógél több mint száz különleges összetevő kombinációjáról isemretes. A receptúra a virágmézet nemcsak az ízélmény javítására, hanem a minőség fokozása érdekében is tartalmazza. A virágméz pozitív hatását régóta ismerik.

A 90% tiszta aloe vera gél 9% virágmézet és C-vitamint tartalmlaz, melyek kiegészítik és támogatják az aloe vera hatását. A különösen kíméletes feldolgozás biztosítja a legjobb, aloinmentes aloe vera gélt.

Tipp

Készíts koktélt Aloe vera mézes ivógélből és gyümölcslevekből vagy add a reggeli turmixhoz!

Fogyasztási javaslat: 30 ml / nap

Vita Active

 • Teljes körű vitaminellátás zöldségekkel és gyümölcsökkel
 • 10 vitaminnal
 • Nem tartalmaz tartósítószert és szinezéket
 • Az ajánlott napi D-vitamin bevitel 200%-át biztosítja
 • 10 vitamin 100%-a:

D-vitamin
E-vitamin
B1-vitamin (tiamin)
B2-vitamin (riboflavin)
B3-vitamin (niacin)
B5-vitamin (parntoténsav)
B6-vitamin
B7-vitamin (biotin)
B9-vitamin (folna kiselina)
B12-vitamin

A Vita Activ hatóanyagai színes gyümölcsök és zöldségek, melyek nagy mennyiségben tartalmaznak természetes növényi vegyületeket, karotinoidokat, polifenolikat és értékes antociánt. Emellett B1-, B2-, B6-vitamint, biotint, folsavat, C-, E-, és K-vitamint, ásványi anyagokat, nyomelemeket.

Ezeknek a természetes növényi vegyületeknek fontos sejtvédő és sejtmegújító szerepük van, erősítik az immunrendszert, és segítenek a szabad gyökök semlegesítésében. Erősítik a szervezet saját védelmi rendszerét, így frissebbnek, energikusabbnak érezzük magunkat és nő szervezetünk ellenállóképessége.

Tipp

Keverd joghurtban vagy müzlihez. Fogyaszd szörpként!

Fogyasztási javaslat: 5 ml / nap

Lr Colostrum Direct

Colostrum Direct

 • Magas minőség
 • Zsírtalanított
 • Kezeinmentesített
 • Nem pasztörizált
 • Antibiotikum maradványoktól mentes
 • Anabolikus androgén szteroidoktól mentes
 • Hozzáadott szinezék nélkül
 • Hozzáadott tartósítószer nélkül
 • A Fresinius Intézet minősítő pecsétjével

A Colostrum összehasonlíthatatlan a piacon megtalálható más termékekkel – mivel az értéke a fontos összetevőkben és a nulla toxintartalomban rejlik. A Colostrum olyan anyag, ami a természetben teljesen egyedülálló – immunglobulint, aminosavakat és növekedést segítő anyagokat tartalmaz, amik támogatják az egészséges fejlődést, a szervezet egyensúlyát.

A tehénből származó kolosztrum biológiailag hasomló felépítésű fehérjéket tartalmaz, mint az emberi vérben található immunanyagok, azonban negyvenszer nagyobb koncentrációban. Magas immunglobulin tartalma hatékonyan támogatja a szervezet immunrendszerét.. A kolosztrum olyan vírus ellenes antitesteket tartalmaz, amelyek megtámadják a virális kórokozókat. Vírusellenes hatóanyagok széles skálája található benne. A kolosztrum tartalmaz egy egészen különleges enzimet, a telomerázt, amelyet a szakemberek az “örök élet enzimjének” is neveznek. A kolosztrum az egyetlen ismert anyag, ami tartalmazza a telomeráz enzimet.

Tipp

Ha már megjelentek a betegség első jelei, add emelt dózisban gyermekednek!

Fogyasztási javaslat: Havonta 2 hétig napi 8 ml, majd 2 hét szünet.

“A Turbokid ereje az összetevők szinergiájában rejlik. A szervezet sejtjei, így az immunsejtek is, megkapnak minden mikrotápanyagot az Aloe vera ivógél és a Vita Activ által, ami a működésükhöz és energiaszintjük fenntartásához szükséges, míg a Colostrumban található ellenanyagok közvetlen védelmet nyújtanak a külső kórokozók ellen.”

Dr Gulyás Tamás, lekar,
savetnik načina života

Sredinom leta prošle godine prvi put smo probali proizvod Colostrum Direct. Vrlo bolne afte u ustima mog sina su potpuno nestale za tri dana. Pored toga, ekcemi (atopijski dermatitis), sa veoma ružnim simptomima, potpuno su nestali nakon tri nedelje, i od tada moj sin nema simptoma. Čak je kod sina i mene potpuno nestala alergija na ambroziju, iako sam 30 godina bila alergična! Od septembra, svo troje naše deca stalno piju alo vera gel za piće sa medom i Vita Active. Mesecima ni jedan dan nisu zbog bolesti nedostajali u vrtiću. Kada su nešto u januaru i dobili (kašalj, povraćanje, visoka. temperatura), Colostrum Direct u visokim dozama je pomogao i bolest im je skraćena na svega jedan dan.
U vrtiću se čude kako deca ništa nisu pokupila od bolesti.
Zahvaljujućıi LR proizvodima!

Tóth Judit, Debrecen

Kao majka dvoje dece, važno mi je zdravlje moje porodice i dece. Dugo sam tražila dobar vitamin i proizvod za jačanje imuniteta, kada sam pronašla LR proizvode. Kao biolog i neko ko se bavi osiguranjem kvaliteta, bilo mi je važno da svojoj  porodici osiguram pouzdane i visoko kvalitetne proizvode. Sigurna sam da će LR proizvodi da ispune sva moja očekivanja. Od kada smo upoznali LR proizvode, svakodnevno koristimo Aloe vera gel za piće sa medom. Ponekad, u jutarnjoj jurnjavi zaboravim da ga dam svom sinu, ali tada on sam traži. Izvadi ga iz frižidera i traži svoj “deo” 🙂 Osim gela za piće, koristimo i Colostrum u vidu kure (septembar  i januar) i kada vidim da je bolest već na pragu. Tokom zimskog i jesenjeg perioda koristimo Vita Active, koji je prvo pio razblažen, ali sada ga popije bez problema uz gel za pićıe.

Faragóné Ungvári Erika, Debrecen

Vita Active smo isprobali sa polaskom u vrtićı, pre toga nismo koristili ništa, nije bilo bolesti do tada. Međutim, u okruženju vrtića se sve promenilo. Brzo sam počela da pretražujem u svetu vitamina, ko šta koristi. Za mene je važno da moje dete konzumira prirodne vitamine. Tada sam pronašla LR i Vita Active. Veoma mi se dopao, prirodan je, u njemu ima mnogo vitamina i ukusan je! Sa sinom smo nakon četiri nedelje kašljanja isprobali Colostrum. Do tada je popio mnogo lekova i antibiotika. Davala sam mu tokom dva dana, na svakih 2-3 sata, u zavisnosti od ritma spavanja, i za mene je bilo neverovatno da je nakon dva dana on bio dobro! Kada se moja ćerka razbolela, odmah sam joj počela davati Colostrum sa povišenim dozama, posle vrtića, do uveče. Davala sam joj danima i uspeli smo bez pauze da redovno pohađamo vrtić.
Moja deca svakodnevno konzumiraju Aloe vera gel za piće sa medom. Generalno, gel dobijaju za svakodnevno jačanje imunološkog sistema, kao i zbog vitamina i minerala koje sadrži.

Baginé Tóth Anita, Debrecen
[:]