ALL YOU NEED IS SIGNATURE

Az LR ZEITGARD Signature megadja azt, amire szükséged van az egyedi sminked elkészítéséhez. Az „All you need is Signature” mottó alatt szakértők
és sminkmesterek egy tökéletes, csúcskategóriás termékválogatást hoztak létre.

Az eredmény: alap sminktermékek a változatos megjelenésekhez.

Természetes, ragyogó vagy glamour – varázsold megjelenésed még lenyűgözőbbé az LR ZEITGARD Signature segítségével!

Az LR ZEITGARD Signature egy egyedülálló stílust képvisel, amely hangsúlyozza a természetes szépséget. Varázsolj egyedi megjelenést nap mint nap! Minden, amire szükséged van, megtalálható az LR ZEITGARD sminktáskában.

GLOWY. GLAMOROUS. GORGEOUS.
What’s yours?
GET YOUR SIGNATURE LOOK!

Sminktermékek

Fedezd fel a három alapvető sminkterméket, amelyek tökéletesen kiegészítik napi szépségápolási rituálédat. Legyen szó ragyogó arcszínről, igéző szemekről vagy csábító ajkakról – minden területhez gondosan válogattuk össze a megfelelő termékeket. Inspirálódj, és könnyedén hozd létre saját, egyedi megjelenésedet, amely kiemeli természetes szépségedet.

Alapozó

A sminknek nemcsak a bőröd megjelenését kell kiemelnie, hanem egyidejűleg ápolnia is kell azt. Ezért válogatott összetevők biztosítanak…

Szemek

Egy pillantás többet ér ezer szónál – pontosan ezért hangsúlyozzák szemtermékeink a szemeidet, és biztosítják a lélegzetelállító megjelenést.

Ajkak

Az LR ZEITGARD Signature Lips termékekkel pillanatok alatt dús és kontúros ajkakat varázsolhatsz.

Szakértők által fejlesztve

Az új LR ZEITGARD Signature kozmetikai termékcsaládot tapasztalt sminkmesterekkel folytatott alapos együttműködés során alkottuk meg.

Innovatív prémium kozmetika

Minden termék a legmagasabb minőségi követelményeknek felel meg. Csak innovatív technológiákkal és textúrákkal dolgozunk – Európában gyártva, dermatológiailag tesztelve.

Luxus minden korosztály számára

Ez a prémium kozmetikai termékcsalád kizárólag az LR számára készült, célja pedig, hogy minden nő természetes szépségét hangsúlyozza és még ragyogóbbá varázsolja.

Smink ápoló hatóanyagokkal

Az LR ZEITGARD Signature kozmetikai termékcsalád nem csupán ragyogó szépséget biztosít, hanem extra ápolást is nyújt a bőrödnek. A smink nemcsak hangsúlyozza szépséged, hanem egyidejűleg ápolja is a bőrt. Gondosan válogatott hatóanyagaink természetes hatást nyújtanak, így bőröd ragyogóan friss és egészséges marad. Az LR ZEITGARD Signature kombinálja a stílusos megjelenést és a gondoskodást, tökéletes választás ahhoz, hogy kiemelje időtlen, természetes szépségedet.

Ragyogóan szép bőr az igazi wow-hatásért

Az LR ZEITGARD PRO készülékkel és az LR ZEITGARD arcápolási termékekkel tökéletesen személyre szabhatod napi ápolási rutinodat, az életkorod és a bőröd speciális szükségletei szerint.

 

Az eredmény: csodálatosan ápolt bőrkép, amely tökéletes alapot nyújt egyedi megjelenésedhez.

 

Ragyogj, mert megérdemled!

Az LR ZEITGARD Signature a luxus sminkvilág új szintje, amely tökéletes harmóniában egészíti ki az LR ZEITGARD prémium termékpalettáját. Ez az új sminkkollekció az alábbi kiemelkedő tulajdonságokkal hódít:

Szakértők által fejlesztve

Az új LR ZEITGARD Signature kozmetikai termékcsaládot tapasztalt sminkmesterekkel
folytatott alapos együttműködés során alkottuk meg.

Csúcsminőség kompromisszumok nélkül

Innovatív technológiák és textúrák, Európában gyártva. Dermatológiailag tesztelt, állatkísérletek nélkül.

Teljesítmény és ápolás egyben

A lenyűgöző megjelenés mellett a bőrt is kényezteti és ápolja.

Modern, trendi és exkluzív

A kevesebb több. A luxus definíciója a mai világban.

Prémium kozmetikumok, letisztult design

19 egyedi textúrájú és színű termék az egyszerű, de sokoldalú megjelenésért. Pont annyi, amennyi kell – se több, se kevesebb.

Az egyedi stílus, ami tökéletesíti szépségedet

Az igazi luxus az, amikor bátran önmagad lehetsz. Egyedi smink, mintha profi sminkes alkotta volna meg.

Luxus minden korosztálynak

Modern, stílusos nőknek, akik büszkén és magabiztosan mutatják meg kortalan szépségüket.

Az LR ZEITGARD Signature sminkkollekció a termékválasztástól egészen az alkalmazásig az egyszerűség és könnyedség jegyében született meg, így még a kevésbé rutinos nők is pillanatok alatt használhatják a termékeket.

A tökéletes szín kiválasztása

Kezdjük azzal a ponttal, ami sok nőt már az elején visszatart a vásárlástól – a megfelelő szín megtalálása.

Ki ne találkozott volna már ezzel a problémával? Bárki, aki valaha is próbált a saját bőrtónusához illő alapozót találni, tudja, hogy ez mennyire nehéz döntés lehet. Azonban a Radiant Light Foundation más. Ez az alapozó három árnyalatban készült, mindegyik árnyalat többféle bőrtónushoz is illeszkedik. Ez jelentősen megkönnyíti a megfelelő szín kiválasztását. A könnyű fedésnek köszönhetően a termék nappali sminkként is használható, de akár
rétegezve, ragyogó esti megjelenést is biztosíthat. Számtalan sokoldalú megjelenés válik elérhetővé.

Az alkalmazás egyszerűsége

A termékfejlesztés során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy a használatuk rendkívül könnyű legyen. Ha mégis bizonytalan vagy abban, hogyan használd a termékeket, részletes útmutatókat és oktatóanyagokat találsz, amelyekben minden kérdésedre választ kapsz a helyes használatról.

Teint Essentials

Eyes Essentials

Lips Essentials

Az LR ZEITGARD Signature Teljes Szett

A Teljes Szettben minden LR ZEITGARD Signature terméket megkapsz, amire szükséged van a tökéletes megjelenésed megalkotásához – mindezt egy elegáns és praktikus sminktáskában.

Természetesen a sorrend nem mindig kell, hogy ugyanaz legyen. Ez mindig attól függ, milyen alkalomra készülünk, és mennyire intenzíven szeretnénk felvinni a sminket.
Előfordulhat, hogy egy lépést kihagysz, például mert nem szeretnél rúzst használni, vagy előbb a szemöldöködet formázod, mielőtt nekilátsz a szemhéjfestéknek.
Ha látványos szemsminket készítesz, érdemes csak utána felvinni az alapozót, így könnyedén eltávolíthatod a szemhéjfestékből lehullott színes részecskéket is.

A tökéletes megjelenés érdekében az alábbi sorrendet követheted:

1. Radiant light ALAPOZÓ
2. Contouring folyékony BRONZOSÍTÓ
3. Silky folyékony PIROSÍTÓ
4. Glowy folyékony HIGHLIGHTER
5. Flawless fixáló PÚDER
6. Perfect SZEMHÉJPÚDER PALETTA
7. Intense effect SZEMPILLASPIRÁL
8. Shaping SZEMÖLDÖK GÉL
9. Soft SZÁJKONTÚR CERUZA
10. Silky matte RÚZS
11. Maximizing SZÁJFÉNY

Nem kell túlbonyolítani! A Radiant Light alapozó három árnyalatban érhető el: Fair, Light és Neutral. A könnyű fedésnek köszönhetően ez az alapozó jóval több bőrtónushoz passzol, mint amit a három szín sugall. Amit más márkák csak rengeteg árnyalattal tudnak elérni, azt az LR mindössze három színvariánssal kínálja.

Az LR ZEITGARD Signature Radiant Light alapozó három árnyalatából választhatsz. De hogyan találhatod meg a hozzád legjobban illő színt?

Vidd fel mindhárom árnyalatot az arc és a nyak találkozásánál, és nézd meg, melyik illeszkedik leginkább a bőrtónusodhoz. Próbáld ki most!

Radiant Light ALAPOZÓ: Vidd fel az alapozót a kézfejedre vagy közvetlenül az arcodra. Ezután egy nagy, sűrű szálú alapozóecsettel vagy egy nedves sminkszivaccsal dolgozd el az arcodon. Vagy akár a kezeddel!

Tipp: Ne felejtsd el az alapozót az állvonal mentén is eloszlatni a nyak felé, hogy elkerüld a nemkívánatos kontrasztot a nyakad és az arcod színe közt.

Contouring folyékony BRONZOSÍTÓ: Vidd fel a bronzosítót a kézfejedre vagy közvetlenül az arcodra. Használj egy kompakt, kerek ecsetet vagy egy nedves sminkszivacsot a bronzosító eldolgozásához. Kezdd kis mennyiséggel, mivel folyékony termékeink intenzíven pigmentáltak.

Silky folyékony PIROSÍTÓ: Vidd fel a pirosítót a kézfejedre vagy közvetlenül az arcodra. Ezután dolgozd el a pirosítót az arccsontodon és az orcáidon egy sminkszivaccsal, kerek ecsettel vagy az ujjaddal.

Glowy folyékony HIGHLIGHTER: Vidd fel a highlightert a kézfejedre vagy közvetlenül az arcodra. Ezután dolgozd el a highlightert az arccsontodon, az orr hátán, az orr hegyén, az ajkak közepén és az álladon egy kerek ecsettel, sminkszivaccsal vagy az ujjaddal.

Flawless fixáló PÚDER: Vidd fel a púdert főként a T-zónára (homlok, orr, áll) egy puha ecsettel. Ez a terület gyakran hajlamosabb a zsírosodásra. Vidd fel a terméket ecsettel, majd ütögesd le a felesleget, mielőtt felvinnéd a bőrre.

Perfect SZEMHÉJPÚDER PALETTA: Vidd fel a szemhéjpúdereket ecsettel. Ha intenzívebb színt szeretnél elérni, finoman ütögesd fel az árnyalatot az szemhéjadra az ujjad hegyével.

Tipp: Mielőtt nekiállnál a szemsminknek, tisztítsd meg a szemhéjad, hogy a smink ne üljön bele a finom ráncokba.

Intense Effect SZEMPILLASPIRÁL: Egyszerűen vidd fel a szempillaspirált a szempilláidra az ecsettel..

Shaping SZEMÖLDÖK GÉL: Formázd meg a szemöldöködet a a szemöldökzselével. Ez automatikusan színt ad a szőrszálaknak és kitölti a hiányos területeket. Hagyd egy kicsit megszáradni, hogy a termék ne kenődjön el. A dúsabb hatásért, fésüld a szőrszálakat felfelé.

Soft SZÁJKONTÚR CERUZA: Rajzold meg vele a kontúrokat és opcionálisan kiszínezheted a szád is vele. Ezután alkalmazd a megfelelő rúzs színt az ajkaidra.

Silky Matte RÚZS: Miután meghúztad a szájkontúrt a szájkontúrceruzával, vidd fel a rúzst végső simításként. Használd egyenesen a rúzst az ajkakon, nincs szükség applikátorra.

Maximizing SZÁJFÉNY: Vidd fel az ajakfényt az ajkaidra az applikátorral, és finoman oszlasd el. A SZÁJFÉNYT az általad használt rúzs fölé is felviheted ha csillogó végeredményre vágysz.

Nem, az LR nem kínál ecseteket vagy beauty blender termékeket. Tapasztalataink szerint sok nő már megtalálta a kedvenc ecseteit és szivacsát. Ezeket nyugodtan használhatod az LR ZEITGARD Signature termékekhez is. Mindemelett könnyű használatuk mellett, kézzel is hibátlanul használhatóak a termékek.

Természetesen előfordulhat, hogy az LR sminktáskádon kisebb foltok keletkeznek, például a kezeidről visszamaradt sminktől használat után. Ez teljesen normális. A sminktáska anyaga rendkívül könnyen tisztítható. Nedvesíts meg egy papírtörlőt egy kis vízzel és mosogatószerrel, és töröld le a sminkmaradékot a táskáról.

Tipp:A micellás vízes vattakorong is lehozza a foltokat.

A bronzosító, pirosító és highlighter folyékony formában történő fejlesztése mellett döntöttünk, hogy a legjobb alkalmazási lehetőségeket és eredményeket érjük el. Íme a főbb okok:

  • Könnyű eldolgozhatóság: A folyékony termékek egyszerűen eldolgozhatók. Zökkenőmentesen simulnak a bőrre, lehetővé téve a sima, éles hatások és átmenetek nélküli használatot.
  • Természetesebb eredmények: A por állagú termékekhez képest a folyékony formulák természetesebb végeredményt nyújtanak. Beolvadnak a bőrbe, és friss, ragyogó megjelenést kölcsönöznek anélkül, hogy mesterségesnek vagy túl mű hatást keltenének.
  • Könnyebb keverhetőség más termékekkel: A folyékony termékek könnyebben keverednek más sminktermékekkel. Egyszerűen beépíthetők a meglévő rutinodba, és biztosítják, hogy minden termék jól illeszkedjen egymáshoz, így hibátlan és professzionális eredményt nyújtanak.

Ezekkel az előnyökkel szeretnénk biztosítani, hogy a legkönnyebb és leghatékonyabb módon emelhesd ki szépségedet.

Igen, az új LR ZEITGARD Signature termékek létrehozásával a szempillaspirál is megújult és még jobbá vált. A Fantastic Mascara Black Drama-hoz képest az új Intense Effect szempillaspirál kiemelkedik tápláló összetevőivel és intenzív fekete színével. Emellett a különlegesen kifejlesztett szilikon ecset precízen választja el az egyes szempillákat, anélkül, hogy csomósodást okozna.

Az LR ZEITGARD szempilla szérum formulája változatlan maradt. Csak a csomagoláson frissítettünk, hogy a Lash Serum vizuálisan is illeszkedjen az LR ZEITGARD Signature termékcsalád többi termékéhez. Kiemelendő a hormonmentes formula tulajdonsága.

Nem, az LR ZEITGARD Signature termékek mentesek az állatkísérletektől.

Nem, teszter termékeket nem árusítunk. Különböző akciók keretein belül lehetőség van a termékek kedvezményes megvásárálására.